Futbolli mund të jetë një biznes brutal, sidomos për trajnerët që kanë një punë të vështirë për të bërë.

Shumë trajnerë ndër vite kanë fituar trofe dhe pas një sezoni janë shkarkuar, e që tifozët kanë votuar për shkarkimet më të padrejta që janë bërë.

Reddit ka publikuar emrat e trajnerëve që janë shkarkuar nga klubet, duke mos u dhënë shansin që të tregonin vetën ose t’i implementonin strategjitë e tyre.

Leave a comment

Your email address will not be published.