Mbi 208 mijë vetura të paregjistruara, sfidë anëtarësim për Kartonin e Gjelbër

Numri i madh i automjeteve të paregjistruara dhe mosanëtarësimi i Kosovës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara po i pamundësojnë vendit të jetë pjesë e Kartonit të Gjelbër. E deri më tani nuri  automjeteve të paregjistruara është 208 mijë e 100 apo 30 për qind e automjeteve në vend që nuk kanë regjistri, kështu tha […]