Kroaci, dështon plani për vaksinimin e gjysmës së popullsisë deri më 1 korrik

Disa zyrtarë, mjekë dhe shkencëtarë kroatë kanë paralajmëruar ditët e fundit se interesi për vaksinimin kundër COVID-19 në Kroaci është në rënie, megjithëse janë ende larg arritjes së imunitetit kolektiv, madje edhe nga plani i qeverisë për të vaksinuar të paktën 50-55% të popullsisë së rritur deri më 1 korrik. Deri më 25 qershor, vetëm […]