Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Një shtëpi, 15 ari truall, dy vetura e mbi 2 mijë e 600 euro të hyra mujore, kjo është pasuria e ministrit Arben Vitia

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e dhuratave,  Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020, raporton Gazeta Express.

Në familjen e ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, ka të hyra mujore mbi 2 mijë e 600 euro neto.

itia për vitin e kaluar, ka raportuar të hyra mujore nga Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria e Kosovës, 1 mijë e 151 euro e 92 centë neto.

Ndërsa, bashkëshortja e tij ka të hyra nga puna në spitalin “Fati im” 1 mijë e 500 euro neto.

Shiko me shume