Lajçak për testet nga Serbia: Nismat e bashkëpunimit rajonal janë shumë të rëndësishme për adresimin e sfidave të sotme

Në kohën kur vendi Kosova po përballet me mungesë të testeve për COVID-19, Serbia ka dërguar donacion njëmijë teste për COVID-19. Por, kështu nuk mendon Bashkimi Evropian. Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Prishtinë, Natalia Apostolova, shefat e misioneve të BE-së, ambasadorët e Mbretërisë së Bashkuar, Zvicrës, Norvegjisë, shefi i EULEX-it dhe koordinatori për …

Ferizaj bëhet vatra e virusit me 81 të infektuar, kryetari Aliu kërkon heqjen nga karantina

Numri i rasteve me coronavirus ka arritur në 81 në komunën e Ferizajt duke bërë që kjo komunë të bëhet vatra e sëmundjes duke e kaluar Malishevën. Por, pavarësisht rritjes së rasteve kryetari Agim Aliu po thotë se heqja e Ferizajt nga karantina do të bënte që resurset policore të shfrytëzoheshin më shumë në vëzhgimin …