Një shtëpi, 15 ari truall, dy vetura e mbi 2 mijë e 600 euro të hyra mujore, kjo është pasuria e ministrit Arben Vitia

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e dhuratave,  Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020, raporton Gazeta Express. Në familjen e ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, ka të hyra mujore mbi 2 […]

Pasuria e deklaruar e Adriana Matoshit, kredia dhe të hyrat mujore

Aktorja e njohur, Adriana Matoshi, e cila është zgjedhur deputete në Kuvendin e Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit, përveç pagës që q merr nga Kuvendi dhe parave nga roli i saj në një serial, ka deklaruar se nuk ka ndonjë pasuri tjetër në emrin e saj. Ajo ka deklaruar se ka marrë një kredi […]

“Krejt i kem ka 2-3 milionë”, por Xhavit Haliti ka deklaruar mbi 5 milionë euro vetëm pasuri të paluajtshme

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e dhuratave, Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020, raporton Gazeta Express. Mbi 5 milionë euro pasuri të paluajtshme ka deklaruar deputet i PDK’së, Xhavit Haliti […]

Naser Ramadani i merr 3 paga në muaj, kjo është pasuria e tij

Përveç se mbanë pozitën e drejtorit të Instituti Kombëtar të Shëndetit Publik, Naser Ramadani është edhe profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës si dhe ligjërues në Kolegjin Rezonanca në Prishtinë, raporton Gazeta Express. Si pagë vjetore në IKSHPK, ai ka deklaruar 18 mijë e 458 euro neto, ndërsa nga dy punët tjera […]

Frenohet ekonomia aziatike pas 60 vitesh rritje

Për herë të parë pas 60 vjet, Azia si rajon nuk do të regjistrojë ndonjë rritje ekonomike këtë vit. Sipas Fondit Monetar Ndërkombëtar, kjo do të jetë për shkak të pandemisë së COVID-19. “Kjo është një krizë si asnjë tjetër, madje edhe më keq sesa kriza botërore financiare dhe Azia nuk është imune. Ndërsa ekziston […]